✓ Persoonlijk advies van specialisten    ✓ Keuze uit de beste merken    ✓ Vakkundige werkplaats

Nieuws  |  Blog  |  Over ons |  Reparatie plannen

Bike-x flavicon

Trek Checkpoint SL 7 AXS Gen 3 BRONZE AGE/CARBON SMOKE MATTE

Trek Checkpoint SL 7 AXS Gen 3 BRONZE AGE/CARBON SMOKE MATTE

 6.499,00

Informeer naar beschikbaarheid

Checkpoint SL 7 AXS L Bronze Age/Carbon Smoke Matt

Artikelnummer: trek-checkpoint-sl-7-axs-gen-3-bronze-age-carbon-smoke-matte-2025 Categorie:

Beschrijving

De Checkpoint SL 7 AXS Gen 3 is een carbon gravelbike die klaar is voor avonturen voorbij de horizon. Het lichte carbon frame heeft een comfortgerichte Gravel Endurance-geometrie, talrijke bevestigingspunten en ruimte voor brede 50 mm banden (effectief gemeten). Daarnaast helpt de IsoSpeed comforttechnologie om vervelende trillingen van het wegdek te filteren zodat jij moeiteloos over hobbels en kuilen zoeft. Hij is uitgerust met upgrades op de meest nuttige plaatsen zoals carbon wielen, een carbon zadelpen en een draadloos SRAM Force AXS D2 schakelsysteem. Je bent toe aan langere ritten en grotere avonturen, en daarom zoek je een gravelbike die meer dan geschikt is voor deze taak. Je wilt de comfortvoordelen van IsoSpeed, plus nuttige upgrades zoals carbon wielen en een SRAM Force AXS D2 draadloos schakelsysteem. Een 500 Series OCLV Carbon frame met een carbon voorvork, interne opslagruimte in de onderbuis, ruimte voor montage van (effectief) 50 mm brede banden en bevestigingspunten op frame en voorvork. Een SRAM Force XPLR AXS 1×12-speed draadloos schakelsysteem, hydraulische schijfremmen, een carbon zadelpen en tubeless ready Bontrager Aeolus Elite 35V-wielen met 42 mm banden. Zoek je naar een fiets waarmee je naar verre oorden kunt reizen? Pak dan de Checkpoint SL 7 AXS Gen 3. Deze gravelmachine is helemaal getuned voor het avontuur en heeft een schokdempend IsoSpeed-systeem, een Gravel Endurance-geometrie, ontelbare bevestigingspunten voor bagage, een opgewaardeerde aandrijving die zuiver schakelt en carbon wielen om het totaalgewicht laag te houden. – Door de Gravel Endurance-geometrie van de Checkpoint zit je iets meer rechtop en heb je een iets kortere reach voor meer comfort op lange graveltochten, lichte singletracks en bikepacking-trips – De IsoSpeed comforttechnologie absorbeert trillingen die afkomstig zijn van ruw wegdek zodat jij langer op topniveau kunt presteren – Je krijgt upgrades die ertoe doen zoals Bontrager Aeolus Elite 35V carbon wielen en een SRAM Force AXS D2 12-speed draadloos elektronisch schakelsysteem – De bandenruimte is effectief 50 mm zodat je bredere banden kunt inbouwen voor extra grip en comfort op ruwe gravelwegen – Je kunt van alles meenemen in het grote interne opbergvak in het frame. Daarnaast zitten er allerlei bevestigingspunten op het frame en de voorvork voor montage van bidonhouders, spatborden en een bagagedrager of de speciaal ontworpen Adventure Bags – Geschikt voor een dropper zadelpen en geveerde voorvork (met uitzondering van de framemaat XS) IsoSpeed-comforttechnologie IsoSpeed comforttechnologie bespaart gewicht en absorbeert vermoeiende hobbels in het wegdek zodat je langer fris blijft.

Nieuwe Gravel Endurance-geometrie Met de nieuwe, vertrouwd aanvoelende en comfortabele Gravel Endurance-geometrie zit je meer ontspannen en rechtop zodat je lekker op je gemak kunt blijven trappen tijdens grote avonturen. Oude vertrouwde bandenruimte Rol soepel over ruw wegdek met ruimte voor gravelbanden tot 50 mm breedte (feitelijk gemeten)

Grotere opbergruimte in het frame Met meer opbergruimte in het frame en een groter toegangsluik kun je al je reparatiespullen in het frame opbergen, dus als er wat gebeurt onderweg, kun je het zelf oplossen.

Grotere opbergruimte in het frame Met meer opbergruimte in het frame en een groter toegangsluik kun je al je reparatiespullen in het frame opbergen, dus als er wat gebeurt onderweg, kun je het zelf oplossen. Nokken in overvloed De nieuwe Checkpoint SL is uitgerust met talloze bevestigingspunten op het frame en de voorvork voor montage van voor-/achterdragers, spatborden, de Adventure Top Tube bag en diverse frametassen. Daarnaast is het nieuwe frame geoptimaliseerd voor het meenemen van extra water naast al je tassen.

Extra informatie

Gewicht 17,6 kg
Aantal versnellingen

Frame Type

Hoofdkleur

Leverstatus

Materiaal

Merk banden

Merk casette

Merk crankset

Merk derailleur achter

Merk remmen primair achter

Merk remmen voor

Merk shifters

Merk standaard

Merk stuur

Merk stuurpen

Merk verlichting achter

Merk verlichting voor

Merk versnellingen

Merk voorvork

Merk wielen

Merk zadel

Model zadelpen

Model casette

Model crankset

Model derailleur achter

Model remmen primair achter

Model remmen voor

Model shifters

Model stuur

Model stuurpen

Model versnellingen

Model voorvork

Model wielen
Model zadel

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Wielmaat

Merk

Jaar

Ga naar de bovenkant