✓ Persoonlijk advies van specialisten    ✓ Keuze uit de beste merken    ✓ Vakkundige werkplaats

Nieuws  |  Blog  |  Over ons |  Reparatie plannen

Bike-x flavicon

Trek Checkmate SLR 7 AXS GLOSS TREK BLACK/MATTE CARBON

Trek Checkmate SLR 7 AXS GLOSS TREK BLACK/MATTE CARBON

 8.999,00

Informeer naar beschikbaarheid

Checkmate SLR 7 AXS L Gloss Trek Black/Matte Carbo

Artikelnummer: trek-checkmate-slr-7-axs-gloss-trek-black-matte-carbon-2025 Categorie:

Beschrijving

De Checkmate SLR 7 AXS is een carbon gravelracefiets die hard rechtuit wil en stof doet opwaaien op lange, ruige gravelwegen. Om de prestaties te leveren waar jij op wedstrijddagen naar zoekt, combineert de Checkmate een licht aero-ontwerp met IsoSpeed en een nieuwe Gravel Race-geometrie zodat je klaar bent om elke demarrage te volgen zonder dat je energie wordt opgeslokt. De afmontage wordt gecompleteerd door een SRAM Force XPLR AXS-aandrijving met draadloos schakelsysteem, carbon wielen en een Trek Aero RSL stuur/stuurpen voor een licht totaalpakket. Je wil je grenzen verleggen tijdens de meest veeleisende gravelraces ter wereld. Je hebt een lichte en aerodynamische fiets nodig, maar dat mag niet ten koste gaan van het rijcomfort. Prestaties zijn belangrijk en daarom kies je voor betrouwbare onderdelen, zoals een SRAM Force XPLR AXS draadloos elektronisch schakelsysteem. Een licht en aerodynamisch 800 Series OCLV Carbon frame met IsoSpeed comforttechnologie en voldoende bevestigingspunten om wedstrijdspullen mee te nemen. Bontrager Aeolus Pro 3V carbon wielen en een Trek Aero RSL carbon stuur/stuurpen die de fiets licht en wendbaar houden. Daarnaast krijg je een SRAM Force XPLR AXS D2 aandrijving met een draadloos schakelsysteem dat geschikt is voor ruigere wegen. Als je in de toekomst gravelraces wilt gaan rijden, kies dan voor de Checkmate SLR 7 AXS. Deze lichte gravelracer laat je tegenstanders stof happen op eindeloos lange zandwegen en geeft jou onderweg aero-voordelen en comfort. Hij combineert de nieuwe Gravel Race-geometrie met confortgerichte kenmerken zoals de trillingdempende IsoSpeed-technologie om je van start tot finish in topvorm te houden. – Je bent op zoek naar een gravelbike waarmee je meteen vanaf de start voluit kunt gaan dankzij de Full System Foil aerobuizen en een aerodynamische, maar toch ergonomische stuur/stuurpen – Het rijcomfort is daarbij niet vergeten dankzij de soepele IsoSpeed-technologie en ruimte voor montage van banden tot 45 mm breedte (feitelijk gemeten breedte) – De nieuwe Gravel Race-geometrie zorgt voor een diepe zitpositie zodat je minder wind vangt en direct kunt meespringen in een ontsnapping, zonder afbreuk te doen aan het comfort dat je nodig hebt om lange kilometers gravel te kunnen wegtrappen – Een topklasse ultralicht 800 Series OCLV Carbon frame helpt je om energie te besparen door trillingen van het wegdek te absorberen – Hij is uitgerust met ruim voldoende bevestigingspunten om Adventure Bags te monteren en alle noodzakelijke spullen voor een wedstrijddag mee te nemen Onze snelste gravelbike ooit De nieuwe Full System Foil aerobuizen en de ergonomische aero-stuur/stuurpencombinatie zorgen ervoor dat de Checkmate onze snelste gravelbike tot nu toe is. Onze lichtste gravelbike ooit Hoogwaardige onderdelen en 800 Series OCLV Carbon houden het gewicht laag en de snelheid hoog voor topprestaties tijdens wedstrijden.

IsoSpeed-comforttechnologie IsoSpeed comforttechniek absorbeert vermoeiende hobbels in het wegdek zodat je langer fris blijft.

Ruim voldoende bandenruimte Ruimte voor montage van banden met een effectieve breedte van 45 mm om soepel en vloeiend over snelle parkoersen of lastig terrein te vliegen.

Optimale opslag voor racespullen Door de talloze bevestigingspunten kun je Adventure Bags op je frame monteren om onmisbare racespullen te vervoeren, terwijl er ruimte overblijft om voldoende water mee te nemen.

Nieuwe Gravel Race-geometrie Deze gloednieuwe geometrie werd specifiek ontworpen voor gravelracen en zorgt voor een diepere, aerodynamische zitpositie zonder dat het ten koste gaat van de wendbaarheid in bochten en controle op afdalingen of ruwe wegen.

Extra informatie

Gewicht 17 kg
Aantal versnellingen

Frame Type

Hoofdkleur

Leverstatus

Materiaal

Merk banden

Merk casette

Merk crankset

Merk derailleur achter

Merk ketting

Merk remmen primair achter

Merk remmen voor

Merk shifters

Merk standaard

Merk stuur

Merk verlichting achter

Merk verlichting voor

Merk versnellingen

Merk voorvork

Merk wielen

Merk zadel

Model zadelpen

Model casette

Model crankset

Model derailleur achter

Model ketting

Model remmen primair achter

Model remmen voor

Model shifters

Model stuur

Model versnellingen

Model voorvork

Model wielen
Model zadel

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Wielmaat

Merk

Jaar

Ga naar de bovenkant