✓ Persoonlijk advies van specialisten    ✓ Keuze uit de beste merken    ✓ Vakkundige werkplaats

Nieuws  |  Blog  |  Over ons |  Reparatie plannen

Bike-x flavicon

Trek Checkpoint ALR 3 CRIMSON

Trek Checkpoint ALR 3 CRIMSON

 1.299,00

Informeer naar beschikbaarheid

Checkpoint ALR 3 54 Crimson

Artikelnummer: trek-checkpoint-alr-3-crimson-2025 Categorie:

Beschrijving

De Checkpoint ALR 3 is de gravelbike met de beste prijs-kwaliteitsverhouding uit de collectie. Uitgerust met een 300 Series Alpha Aluminium frame, stuurt de Checkpoint ALR 3 net zo strak over hobbelige gravelwegen als over glad asfalt. Tubeless ready wielen helpen om lekrijden te voorkomen en de 2×9-speed Shimano aandrijving en mechanische schijfremmen houden budget en betrouwbaarheid perfect in balans. Je wilt de wondere wereld van het gravelrijden binnenstappen, en als het kan ook nog naar je werk fietsen via ongebaande paden, maar daar ook weer niet een tweede hypotheek voor nemen. Een strak sturend 300 Series Alpha Aluminium frame, verborgen kabels die frametassen niet hinderen, geïntegreerde nokken voor een drager, spatborden en frametassen, een 2×9-speed Shimano Sora aandrijving om soepel te schakelen op pittige beklimmingen en gevarieerd terrein, mechanische schijfremmen voor remkracht onder alle omstandigheden, tubeless ready velgen en brede Bontrager Girona Pro 700x42c gravelbanden voor extra comfort en grip. Als je de gebaande paden wilt verlaten voor nieuw avontuur, kies dan de Checkpoint ALR 3. Deze budgetvriendelijke gravelbike biedt je de kans om je te ontwikkelen van offroad-uitstapjes naar lange gravelavonturen, met betaalbare onderdelen en een comfortabel frame dat je elke rit opnieuw laat genieten. – Het duurzame en veelzijdige 300 Series Alpha Aluminium frame zorgt voor een fijn, stabiel en direct stuurgedrag – Je krijgt een enorm veelzijdige fiets met een zeer breed inzetbereik dat uiteenloopt van gravel en bikepacking tot aan dagelijks woon-werkverkeer – Enorme bandenvrijheid waardoor je banden tot maximaal 45c kunt monteren voor extra stabiliteit en grip in elke situatie – Dankzij bevestigingspunten op de voorvork, de bovenbuis en het frame kun je gemakkelijk bagage en water meenemen – Met de krachtige mechanische schijfremmen kom je eenvoudig op tijd tot stilstand Nieuwe progressieve geometrie Voor snel, wendbaar stuurgedrag dat ook stabiliteit en controle biedt op ruigere afdalingen. Bandenruimte Door de grote bandenruimte kun je er stevigere banden op zetten (700×45 mm of 27.5×2.1″) om grover gravel en terrein te bedwingen.

Bevestigingspunten in overvloed Dankzij bevestigingspunten voor frametassen en spatborden kun je gemakkelijk bagage en water meenemen.

Vergeet je pedalen niet Op deze fiets zitten geen pedalen omdat je prettiger zult rijden op je nieuwe fiets als je ze zelf uitkiest. Bekijk de pedalen-gids en vind de beste pedalen voor jouw rijstijl.

Extra informatie

Gewicht 15,7 kg
Aantal versnellingen

Frame Type

Hoofdkleur

Leverstatus

Materiaal

Merk banden

Merk casette

Merk crankset

Merk derailleur achter

Merk derailleur voor

Merk ketting

Merk remmen primair achter

Merk remmen voor

Merk shifters

Merk standaard

Merk stuur

Merk verlichting achter

Merk verlichting voor

Merk versnellingen

Merk voorvork

Merk wielen

Merk zadel

Model zadelpen

Model casette

Model crankset

Model derailleur achter

Model derailleur voor

Model ketting

Model remmen primair achter

Model remmen voor

Model shifters

Model stuur

Model versnellingen

Model voorvork

Model zadel

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Wielmaat

Merk

Jaar

Ga naar de bovenkant