Persoonlijk advies van specialisten    Keuze uit de beste merken    Vakkundige werkplaats

Bike-x flavicon

Trek Rail+ 8 Gen 5 DARK STAR

Trek Rail+ 8 Gen 5 DARK STAR

 6.499,00

Informeer naar beschikbaarheid

Rail+ 8 EU XL Dark Star

Artikelnummer: trek-railp-8-gen-5-dark-star-2025 Categorie:

Beschrijving

De Rail+ 8 is een aluminium enduro e-bike die alles aan boord heeft voor serieuze avonturen. Hij is uitgerust met een Bosch Performance CX-aandrijfsysteem met veel vermogen voor het verpletteren van rondetijden en zware beklimmingen, waarbij de enorme accu je ‘speeltijd’ flink verlengt. De 160 mm voor- en achtervering maken de Rail+ supercapabel in wild en ruw terrein en door de verstelbare geometrie kun je de fiets aanpassen aan jouw rijstijl en de omstandigheden. Je wilt een fiets die je maximaal plezier geeft en die geschikt is voor ruige ritten in onherbergzaam gebied. Je hebt de veelzijdige mogelijkheden van een endurobike nodig om wilde en ruige parkoersen af te leggen, en bent gek op die machtige ondersteuning waardoor je makkelijker klimt en meer plezier uit afdalingen haalt Een Alpha Platinum Aluminium frame met een Bosch Performance CX-systeem (85 Nm, 250 W) en een 800 Wh Removable Integrated Battery 2.0. Een 160 mm RockShox Domain RC voorvork met DebonAir luchtvering, Motion Control demper en lockout, plus een RockShox Deluxe Select+ RT achterdemper. De afmontage wordt gecompleteerd door een Shimano XT/SLX 12-speed aandrijving, een dropper zadelpen, Bontrager Line Comp 30 tubeless ready wielen en Shimano hydraulische schijfremmen met vier remzuigers. De Rail+ 8 is een enduro e-MTB die grote avonturen aankan. Hij heeft een veelzijdige, verstelbare geometrie, een enorme accu en een krachtige motor die je overal brengt waar je heen wilt. De opgewaardeerde aandrijving heeft een mooie balans tussen prijs en allround prestaties. – De Rail+ heeft veel veerweg en vermogen waarmee je legendarische avonturen op hoge bergtoppen gaat beleven of snelle rondetijden kunt najagen tijdens enduro-etappes – Het krachtige Bosch Performance CX-systeem gaat voluit op steile beklimmingen zodat je energie en concentratie overhoudt voor de afdalingen – Je kunt de geometrie en de hefboomverhouding van de demper aanpassen aan jouw wensen en kiezen voor een excentrisch balhoofdlager (apart verkocht) voor nog meer verstelmogelijkheden – De enorme 800 Wh RIB 2.0 accu biedt eindeloze kilometers ondersteuning en kan eenvoudig uit het frame worden verwijderd voor opslag of transport – Hij is geschikt voor de Bosch PowerMore booster-accu voor nog grotere avonturen Bosch Performance Line CX-motor De Bosch Performance Line CX zet de referentie voor e-mtb-prestaties met een koppel tot 85 Nm en de slimme eMTB-modus met Extended Boost, die op basis van het terrein automatisch het ondersteuningsniveau aanpast. Verwijderbare geïntegreerde accu RIB is een eendelige accu met klepje met een ingebouwd handvat die je eenvoudig zonder gereedschap of gedoe kunt verwijderen en terugzetten op het frame. Het is de handigste manier om je accu te verwijderen om hem mee te nemen, veilig te bewaren of gewoon makkelijker op te laden.

Bosch Performance Line CX-motor De Bosch Performance Line CX zet de referentie voor e-mtb-prestaties met een koppel tot 85 Nm en de slimme eMTB-modus met Extended Boost, die op basis van het terrein automatisch het ondersteuningsniveau aanpast. Active Braking Pivot Active Braking Pivot maakt het mogelijk om onafhankelijk van elkaar in stellen hoe de vering reageert op versnellingen dan wel op remkrachten. Dat betekent meer – en meer betrouwbare – controle op die momenten waarop het van pas komt.

Bosch eBike Flow-app De nieuwe eBike Flow-app maakt je rit tot een persoonlijke ervaring. Gebruik hem om je de ondersteuning van je motor op je wensen af te stemmen, je ritstatistieken bij te houden en je gegevens te integreren met apps als Strava en Apple Health. Ook zijn er handige functies als navigatie en onderhoudsherinneringen.

4 Year Carefree Plan Het ‘ 4 Year Carefree Plan’ is een unioele samenwerking tussen Trek en Bosch die u de mogelijkheid biedt om maarliefst 4 jaar lang onbezorgd te genieten van een met Bosch ondersteuening uitgeruste elektrische fiets.

Extra informatie

Aantal versnellingen

Accu locatie

Accu oplaadbaar in fiets

Frame Type

Handvatbediening

Hoofdkleur

Leverstatus

Materiaal

Merk accu

Merk banden

Merk casette

Merk derailleur achter

Merk display

Merk handvattape

Merk ketting

Merk motor

Merk powertrain

Merk remmen primair achter

Merk remmen voor

Merk shifters

Merk standaard

Merk stuur

Merk stuurpen

Merk verlichting achter

Merk verlichting voor

Merk versnellingen

Merk voorvork

Merk wielen

Merk zadel

Model zadelpen

Model casette

Model derailleur achter

Model handvattape

Model ketting

Model motor

Model remmen primair achter

Model remmen voor

Model shifters

Model stuur

Model stuurpen

Model versnellingen

Model voorvork

Model wielen

Model zadel

Motor locatie

Type accu

Type bediening

Type elektrische fiets

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type sensor

Type versnellingen

Walkassist

Wielmaat

Merk

Jaar

Accu vermogen

Ga naar de bovenkant